In apotheek en para-apotheek verkrijgbaar

Mitocare® Wondzorg is verkrijgbaar als een handige en hygiënische airless dispenser van 50g of 75g. Makkelijk te bewaren en stockeren.

Mitocare® Wondzorg


Een 4-in-1 oplossing voor de hele familie!

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Ze beschermt ons elke dag tegen schadelijke invloeden. Wanneer deze beschermlaag wordt beschadigd, zijn we vatbaar voor infecties en ontstekingen. Ons lichaam kan deze schade in de meeste gevallen zelf herstellen. Toch is een juiste wondverzorging essentieel om complicaties en/of littekenvorming te vermijden. Alleen een ideaal vochtgehalte in de wonde kan de vorming van korsten en kloven voorkomen, een optimaal huidherstel verzekeren en littekens vermijden. Mitocare® Wondzorg is een 4-in-1 parabeenvrije hydrogel met bewezen doeltreffendheid voorkomen. Deze gel vormt een beschermende barrière en verzekert een ideale vochtigheid in de wonde:
  • verlicht meteen de pijn door zijn verzachtend en verkoelend effect
  • vermindert het risico op littekens
  • versnelt de genezing
  • helpt infecties te voorkomen
Dankzij zijn handige applicator, is Mitocare® Wondzorg zeer nuttig bij brandwonden, snij- en schaafwonden, kloven, zonnebrand, enzovoort. Hoe gebruiken Breng 1 tot 2 keer per dag een laag Mitocare®Wondzorg aan op de wonde. De gel niet inwrijven. Indien nodig een verband of pleister aanbrengen. product bijsluiter | Bekijk de video